неделя, 14 ноември 2010 г.

...

да карам боса под слънцето на калифорнийските улици с музика, увеличена до безкрай, да крещя!!, заедно с The Cranberries:
"оh my life is changing everyday,
еvery possible way ....."

да пресичат на светофарите хора, нарамили сърфове, а в магазините да е пълно с вълнени ръкавици и ботуши - ей такова едно странно зимно? несъответствие и изригване без особен смисъл и край в главата ми... :)

....

лаааа-лаааа-лалалала-лала-ла-а-а-ааааа-аааааа!!!!


....
и после защо съм развила диабет на бременността....
миии - защото средно положение на емоциите си нямам!

14 коментара:

rossichka каза...

Здравей и извинявай! Извинявай, че напоследък изчезнах от хоризонта, но не можех да се настроя на твоите вълни - може би, защото бях мноооого болна, може би, защото отдавна не плувам в поетични вълни или пък кой знае защо... Но редовно ти идвам на гости...Много ми се иска да си ДОБРЕ! ххх

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=bGho1QZO4Us

:)

Ясмина каза...

Роси, много ме трогнаха думите ти... но защо се извиняваш? знам, че винаги си до мен, дори да не казваш нищо, мълчанието също е споделяне :) от какво беше болна, мила? оздравя ли? наред ли е всичко при теб?

аз тук все изпадам в крайности - този пост горе всъщност беше много радостен, а веднага след това адски се натъжих. лошото е, че има защо - ще си бременея до края без татко, пък и бебка само по скайпа ще я показвам, докато не се приберем... и това ужасно ме гнети. но пък сама си го избрах и знаех този вероятен риск да се случи така, че да не го пуснат тук. така че - стискам зъби и действаме с Ясен напред, а как ни се прибирааааааа.... добре, че поне маман ще дойде около коледа...

Ясмина каза...

добра китара за разсънване, мирсаж :)))

Ясмина каза...

от мен пък това!!:

http://www.youtube.com/watch?v=GL9rSAz_oc4&feature=related

bay Ilia каза...

когато матейката (нашият син с росичка) беше дребос просто замираше пред телевизора, когато въртяха клипа на онова парче на кренбърийз - мисля че се казваше "зомби" - всички бяха гримирани от глава до пети в златно... пустите му ирландци... знаеш ли дето дедо господ се губил известно време и като се върнал в райските селения обявил, че направил хе там долу един изключително уравновесен проект - планета, на която югът е беден, но за баланс - северът е богат, ето, тук в европа ще живеят бели, а в африка - за равновесие - черни, тук пустни, там плодородни степи.... и т-н.... ангелите кимали с глави и надничали надолу към синьозелената планета и изведнъж един казал - господи, а каква е оная зелената точка ей там сред морето!? - о, това е ирландия - остров на щастието - там има зелени хълмове и весели реки, хората са с широки души, любят се, пеят, пият, свирят, пишат стихове - въобще купон голям!.... - аха, казал ангелът, ами къде е баланса!? -о, споко, ако знаете какви сухари и галфони съм заселил на съседния остров.... long live the queen!

Анонимен каза...

Мда.. Киномания 2007 :)

http://www.youtube.com/watch?v=NVuRbwnav_Y

Oh
he tried
and
Yeah
realized
he has
nothing left
to give

rossichka каза...

Ами... да, няма път назад! Но пък Ясен е при теб и близки хора имаш. Щом и мама ще дойде!... А пък тати...после ще ви се радва на квадрат!! Нищо, попивай хубавите неща, а сълзите не са само от носталгията - нали знаеш, че са нормално нещо за бъдещата мама!
За болестите ми сега няма да пиша - важното е, че имам сили да "блогирам" посред нощ!!
Прегръдки!хх

rossichka каза...

А за песента на "Cranberries" Илия е прав - точно така си беше! Ех!...:)

Ясмина каза...

Роси, оздравявай бързо, мила, искрено се надявам да не е нещо сериозно с теб!
а пък двамата с бай Илийката сте ми като два стълба зад гърба, тъкмо тръгна да залитам, и вие ме подхващате нежно :))) много хубав ден да имате днес, ви омагьосвам сега в последните секунди на съня, виждам, че при вас е седем без десет - време е за приказка :)

Ясмина каза...

Тънди, а това помниш ли? :)

http://www.youtube.com/watch?v=t8Xr6y2u6Xc&feature=related

Анонимен каза...

Упс...

"This video contains content from Sony Music Entertainment, who has blocked it in your country on copyright grounds."

Досадно.

Ясмина каза...

жалко, но няма значение - беше едно пиано, което слиза от небето, и на сцената - симфоничен оркестър :)

Анонимен каза...

Дамусеневидизвучимипознато...

*мисли_усърдно* *чуди_се* *непомнещ*