понеделник, 18 октомври 2010 г.

Равносметка на бременността



влязох в седмия месец преди няколко дни, натежах с три килограма, коремчето все още не е потресающо, косата ми избуя като некосена ливада, когато ми взеха кръв, изгубих съзнание и сега се налага да стоя по един час пред очите на лекарите след всяка подобна манипулация, за да са сигурни, че ще се прибера вкъщи жива и здрава, сутрин карам колелото до океана и обратно, да раздвижвам закърняващите си иначе мускули от стояне на едно място, след като клекна, трудно ставам, немога да седя на стол дълго време, любимата ми поза е легнало положение, подпряна на меки възглавници, обонянието ми се изостри, вече имам непоносимост към някои миризми, чувствителността ми също е във връхна точка, разплаква ме почти всичко, дори това, че когато ни дойдат гости, поздравът им към мен е с галене на мърдащия тумбак.

това засега,
рапорт - даден

11 коментара:

Alhzar каза...

рапорт - приет

Не ги разбирам много тия работи, далеч съм от тази точка, пък и да си го кажа ми липсва желание. Но пък се надявам, че сегашното мъчение е предзнаменование за бъдещото щастие ;)

Рос каза...

Да се отъркам у теб ми се иска... щото... нали...

Aquawoman каза...

Най-желаното чувство, най-сладкото, най-милото :)

Ясмина каза...

Nezzo, даже не си го и помисляй на тази възраст :) но в никакъв случай не е мъчение, въпреки че така звучи, напротив, то си е някакъв особен ореол, който ти пониква над главата :)

Рос, къде си да те щипна ;) само спокойно, мила, и то само ще си дойде :)

Анонимен каза...

Каква коса... уау! :)

Assia каза...

и като прави прощъпулник ще ти изпратя камъче от памир

rossichka каза...

Рапорт - приет! :-) А сега - "свободно"! "Разпусни" и дай воля на това, което чувстваш или ти се прави, без да /се/ анализираш...Прегръдки!!

Ясмина каза...

Асе, камъче от Памир ми звучи толкова невероятно, колкото и камъче от Луната, а съм сигурна, че ти имаш цяла торба ;)

Росиии, ако мога да направя точно това, което най-много ми се прави сега, бих натоварила куфарите на един самолет и айде обратно :)ама вече немога. затова си права - трябва да правя нещо друго вече, което също ми се прави и не е невъзможно, обещавам :)

Анонимен каза...

http://vbox7.com/play:cfbe21b2

Анонимен каза...

Детенце трябва да слуша такива песни... да не забравя... :*)

Ясмина каза...

vbox7 тук не се отваря, но видях какво имаш предвид, страннико анонимен :)много обичам твоите поздрави :)