неделя, 26 януари 2014 г.

Еличката




поредният календар, който ще остане на стената ми за много повече от годината си. този път на Еличката. всичките му месеци са безумно трогателни. "това е мама, това е тати" - сочи Яна всяка една илюстрация. танцуват, прегръщат се, тичат, обичат се, държат се за ръце, отиват на море, тати снима, после свири на акордеон... а мама е най-красивата котка, зайка, лисичка, мечка... :) :)


14 коментара:

dada каза...

разстройваш ме напоследък и ме вкарваш в греховна завидливост, да знаеш! то не бяха ернини писма, дини, кюлоти и юрганени пликове, сега пък лисичките, засрами се, лакомия такава!!!
пс. две точки с "ди" и три пъти по-малко от три

Ясмина каза...

ама Дадуне, забеляза ли - твоят месец съм го сложил, не защото е най-красив сред всички, а затова, че мнооооооого те обичам! :))))))))))))))))

Ясмина каза...

ох, задачата е много сложна... :)))

dada каза...

видях, видях и го бях вмъкнала в заканите, но после го изтрих :***

dada каза...

имало само 1, ама ме е срам да й пиша на лични... пак :-((

Ясмина каза...

мисля, че ще издаде още сто бройки :)) може да се забавят с една седмица, но си заслужава, дори да пропуснеш този януари :)

dada каза...

квииииииик!!! януари ще надзъртам тайно в твоя :Д

Ясмина каза...

тадаааам!Еличката е изчерпала календара, но каза, че ще пусне бройки за нас, така че - пишете ми, колкото заявим, толкова ще пусне. много съм щастлива!!! :)))

dada каза...

ще ме заявиш ли?

Ясмина каза...

да, досега две с Роси :))) ама й се чудя на голямата скромност и как си е мислела, че няма да й го разграбим по-големия тираж..

Ясмина каза...

плюс Борето

dada каза...

може ли за мен два, а??? :-))

Ясмина каза...

може и сто ;)))

ernesta каза...

kikikikik