неделя, 14 август 2011 г.

...

да продължа ли по пътя нататък... скоро?

... чудя се, тръгвам всеки ден... и после се спирам, и все повече се размислям, че приключението ми е Тук, а не някъде неизвестно Там...

но пък това му е омайното на другото - че е досега невидяно и неизтъркано от живеене отгоре му утре...

но пък това му е омайното на тукашното - че е очакваното с трепет същото хубаво всеки божи вълшебен миг. както преди. и винаги поне мъничко по-различно и развълнуващо...



незнам



4 коментара:

rossichka каза...

здрасти! Няколко пъти идвам и все не смея да пиша и да "давам акъл". Решението е твое, дори друг да повлияе. Зависи какво очакваш/искаш/мечтаеш да се случи оттук нататък с теб, с децата... Какво?... Как?... Кога?... Дали?...КЪДЕ? Моля те, драсни ми един ред на мейла, за да имам твоя! Прегръдки! Яна е чудна! Ясен тъгува ли за Там или купонът Тук тече?:)

Ясмина каза...

здрасти, Роси :))))) и аз незнам откъде да започна да обяснявам, но с две думи - за да запазя зелената карта, трябва да живея там най-малко по половин от всяка година, 4 години напред, след което ще ми дадат паспорт. та затова е чуденката - трябва да заминем в началото на декември, ако искаме да продължаваме да ни броят и като американци :) въпросът е дали и къде точно - обмислям един Сан Франсиско например за следващите 6 месеца, с Яна и Цецо, а Ясен ще си стои в БГ, и без туй не беше много очарован, при всички случаи предпочита да живее тук. но незнам, няма да е лесно заради финансите, пък и аз също предпочитам да си стоя тук, където се чувствам най-добре... но пък от друга страна, ако успеем да организираме някак нещата, защо пък да не поживеем още някъде замалко, нали? охххх, абе то времето ще си покаже, разчитам на някой неслучаен последен момент на прозрение :))))))

а на мейла ще ти драсна, за да се имаме и по друг, по-близък начин, предполагам в блога ти ще го открия :) много те прегръщам, и Бай Илия да дръпнеш за опашката от мен :))))))

Анонимен каза...

Химерика приключи, не знам дали си разбрала. За чий ти е да ходите там? Stay home. Stay home.

Ясмина каза...

Америка никога няма да приключи, но все едно, залезът ще покаже накъде да вървя ;)