петък, 15 юли 2011 г.

Home 8

Джанки :)

14 коментара:

Milena каза...

Невероятна снимка!
А беба е прекрасна.:)
И как сладко е разперила пръстчета на дясното краче.:*

dada каза...

хахахаха, този дяволит поглед съм го виждала някъде...

dada каза...

забравих да кажа: Прекрасна! иии... виждам ви, как се замеряте в игра - тя срещу вас двама... и побеждава, естествено :-)))))
бъдете все така искрящи заедно!!!

rossichka каза...

Ех, че весела снимка! Шепичката - мъничка, колкото за една джанка... А усмивката - голяма, колкото за мама, тати, бати и за всички нас!:)))

Анонимен каза...

Душичка :)

Ясмина каза...

:)))))))))))))) удрям една широка усмивка, колкото нейната :))))))))

Dim каза...

хихихихихи:))))сладурка малка:))усмихната,слънчева,даряваща...всичко в нея грее:))))това са най-щастливите джанки...

Рос каза...

Невероятно бързо расте!

Einsherz каза...

:)

малки неща каза...

Прекрасна е, Ясмина!!! Толкова сладка! Важно е да има по една слива във всяка ръка :). Дано има къде да сте на по-прохладно тези дни с тази малка госпожица :)

PS. Все се каня да те питам какъв фотоапарат ползваш. Снимките ти не само на малката красавица, но и от София и дома ти са уникални (то е ясно, че задапаратното устройство ги прави, но може би ми предстои закупуване на фотоапарат и се интересувам кой с какво снима, дали е доволен, с какво би сменил и пр.). Поздрави!

Ясмина каза...

извинявай, че толкова много забавих отговора, но досега нямах никакво време за по-дълги писания.

значи според мен най-важен е обектива. снимките, които споменаваш, са правени с новия ми Canon 85 mm f/1.8 - велик портретен обектив се оказа, много съм доволна от покупката. иначе тялото в случая е Canon EOS 60D, но качеството не би било много по-различно, ако използваш и което и да е друго, по-евтино тяло на Canon.

моята препоръка е да си купиш задължително фотоапарат със сменяеми обективи, и да си събереш с годините пълен комплект от тези, които биха ти потрябвали - може би един широк за пейзажи и един с по-голям диапазон и евентуално един с макро :)

ето и линк към сайта, от който пазарувам - цените са около на половина на българските, стига да има кой да ти го донесе от САЩ:

http://www.bhphotovideo.com/c/product/12182-USA/Canon_2519A003_85mm_f_1_8_USM_Autofocus.html

това засега от мен. ако се чудиш още нещо - питай :)

малки неща каза...

Благодаря ти за отговора Ясмина. Аз съм се загледала в Canon 505D + обектив Canon EF-S 18-55MM F/3.5-5.6 IS. Изглежда ми да е такъв със сменяеми обективи. Първоначално съм се спряла на този обектив, защото ми се струва добро решение като цена/възможности за човек, който е начинаещ като мен с желание за нещо повече (ако мислиш различно, ще ми е интересно да чуя). Може би ще е добре да отида и на един курс, за да науча кое какво означава, за да взема по-добро решение какво да закупя. Благодаря ти и ще използвам линка. Единственият ми проблем е дали Canon поправят апарати закупени от САЩ. Може би ще трябва да му платя мито на влизане в БГ, тъй като преди време от Olympus ми отказаха да ми оправят един закупен от САЩ фотоапарат, но това ще го проверя.

Благодаря ти за отделеното време и хубава почивка!

Ясмина каза...

да ти кажа честно - мислех точно такъв вариант да ти предложа ако не ти се дават много пари - този обектив е много хубав и на много добра цена. а по-нататък като ти отеснее, сама ще си стигнеш до извода какво точно ти трябва. за ремонта на Каноните мисля, че няма проблеми откъде е закупен, стига да не искаш да ти изпълняват гаранция, но хубавото на този сайт е, че дава гаранция мисля че една година беше, и ако нещо се случи, можеш съвсем спокойно да го върнеш обратно. въпросът обаче е да имаш приятел, който да го получи на адреса си в САЩ и после да ти го донесе по някакъв начин.

ето линк към 500 Д - в моя сайт не видях 505, ако не друго, то да зравниш цените:

http://www.bhphotovideo.com/c/search?Ntt=canon+eos+rebel+t1i&N=0&InitialSearch=yes

брат ми си купи точно този вариант и е много доволен - изведнъж започна да прави такива снимки, каквито никога не е правил :)))

малки неща каза...

Кликнала съм не където трябва Canon 550 D. Цената е с 50% по-висока в БГ... хм - струва си да се замисли човек, наистина. Благодаря отново!

Тъй като тук започнах да пиша - честито първо зъбче и прекрасни снимки на вас, на цветя и небе! А, и бухалчето! Поздрави и хубаво лято! :)