четвъртък, 21 май 2009 г.

От утре

ще съм гола на безлюден плаж, поръсен с макове ;))))

всъщност - това вероятно ще продължи точно пет минути. после ще съм облечена с шапка и фотоапарат. ако изобщо съм на плажа.

не обичам да се пека.

Морето си обичам - миризмите и звукът му в такт седем осми, както беше измерил преди години бат Адлиан.

и камъните, клечките из пясъка, бункерЪТ на дЖиновете, комшовците щърци, мащерковите полета, на Велека жабите, всекиденразличното Й вливане, подскачащите нови златни рибки... залезът, погледнат от балкона, магарът Марко и любовният му вопъл, следобедният танц на стадото минаващи овце, двете ята корморани, връщащи се от лов на Варвара, киселото мляко на бордюра пред баничарницата, съседът "дъра-бъра два чадъра", шарените цигани, подивелите от свобода препускащи коне...всичко, всичко ми е адски мило и любимо - един от задължителните кефове в годината е - Май, Морето, Маковете, СинеМорец.

неочаквано захвърлих всичките концерти!

Пролет, пълна с Лято е! атакааааааааааааааааааааааААААААААААААА!

4 коментара:

Рос каза...

Първо мислех да ти напиша-Ех, как ти завиждам. После си казах-е, прекалено първосигнално е, а и защо да й завиждам (та дори и благородно), като вместо това мога да си взема джапанките в сака и билет за влака и да изтърча и аз на любимите си места. Толкова естествени неща си описала, които с възрастта не са изгубени.
Вместо това обаче трябва да се кача на автобуса и да ходя поне седмица на зъболекар - един от задължителните НЕкефове в годината. Защото тъпата коронка не знае къде й е мястото. Обаче после...

Ясмина каза...

:) дано не те е боляло много, Рос. ненавиждам зъболекарския стол.

..а морето е вълшебно, по-хубаво е от през истинското лято :)

Анонимен каза...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Рос каза...

Не вярвам-искам снимки. Както ти ги правиш...