вторник, 27 март 2012 г.

Диво нацъфтели туфи от иглики

накъдето и да се обърнеш из квартала :)








резервирахме вече и първото пролетно море!!!оле! :)))) в началото на май този път ще търсим дивните лилави цветове на Странджанската Зеленика, която всъщност е рододендрон, виреещ само в горите на Странджа и Кавказ :)

11 коментара:

Do каза...

олЕ! .)))

Ясмина каза...

:)))))))

ВeСеЛиНа каза...

красотичка, значи! вашият квартал много цветен, нашият е затънал в прах, офф!

Рос каза...

Еее, много хубав квартал си имате значи. Аз още не съм видяла цъфнали...

ernesta каза...

чакам. нетърпеливо.

Ясмина каза...

чудя се защо е така, незнам как се разпространяват, но са из всичките зелени площи, хубавото е, че все още не са застроили съвсем всичкото празно и има поляни в изобилие. иначе - "Изток" е това, тия дни ще проверя и в "Мусагеница", имам съмнения, че и там е същото, заради обилната зеленина по ливадите между блоковете им.

rossichka каза...

Не съм виждала такова "нашествие" на цветя тук, освен на жълтурчета и парички, но по-късно! Аз вече наобикалям градинките на малкото дунавски къщи, но все още сме на тема кокичета и тук-таме някоя иглика. Лалетата обаче растат устремно!... Ще чакам морско-странджанските снимки!:)

dada каза...

познавам ги тези иглики, освен тяхното безумие, неправомерно, по улиците ви мирише на моето детство - на току-що изпрано пране и сготвена манджа с картофки, подправена с дафинов лист :-)))))).
а пощенския запис, а? направихте ли го?

Ясмина каза...

тъкмо за твоите асоциации си мислех, докато правех снимките, и за онази наша сутрешна пролетна разходка :))) записът - днес ще го пуснем, но Тарас ми звучи повече като донски казак ;)))

Ясмина каза...

Росиии, при вас лалетата са много по-ранни, така че - чакам снимки :)))):*

dada каза...

арменец бил - сам поясни, след като спелува по тел.
бях ти се оплакала сериозно тук, но толкова дълго стана, че го кътнах при мен:-))))