петък, 14 януари 2011 г.

Пее

извънземни песнички, сънува още световете, от които е дошла. когато плаче, мелодията е "ла-лааааа"... :)последна нощ сме в болницата. всичко е притихнало наоколо, само приглушени детски песни от съседните стаи нарушават тишината...

част от най-щастливите дни в живота ми премина тук.
никога няма да забравя.

...

искам още да благодаря.
за това, че бяхте с мен и в хубаво, и в лошо, и ме държахте здраво да не падна. да - всички вие, които влизате и които пишете в този блог. знаете си кои сте. прегръщам ви и ви запазвам в лабиринта на сърцето си завинаги ...

26 коментара:

ernesta каза...

прекрасна е, ясме, не зная името й, но е прекрасна! и си спомних, че и аз така, слушайки ясен в първите часове, първите дни, си мислех, че пее песни от други светове..много ме развълнува

ernesta каза...

оооо, видях сега - ясен, яна и ясмина - прекрасно!

sekamo каза...

Честита ти красавица, мила! Жива и здрава да ти е и много радост да ти носи! Поздравления и за избора на името, адашка ми е :)

пепеляшка каза...

Ясмина, да ти е жави и здрава малката принцеса Яна! Само радости и щастие и за двете ви!
Гуш на малкия бебок!

Рос каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Рос каза...

Яс, просълзи ме... ама от радост :)Знаех си аз, че ще е грозно бебе, няма начин :)Все под цветя да спи и да й е розов животът!

angie каза...

гу гуууу гуууушкааааааааам силноо! да ви е жива и здрава януарската чудесница Жу! да грее и да ви радва много:-)поздрави на мамата герой, тоест бабата, целувки огромни за теб и Ясен!{{итаткото колко пъти смени памперса от радост;}} их, че кеф!:-)

rossichka каза...

Прелестна Яна! Да ви е жива и здрава! Да има много обич в живота й, истински приятели и пътеводна звездица да огрява пътя й! Бъдете щастливи всички - Яна, мама, татко, батко! Целувам те и те прегръщам, Ясминка!

Аmazonka каза...

Поздрави!
Жива и здрава, много радост в дома ви! Бъдете щастливи! :)

Владимир Иванов (krizt) каза...

Да е жива и здрава малката принцеса!Нека усмивката в очите и винаги е така лъчезарна!

Петя Х. каза...

хехехе :) бебе!

Прекрасната Яна! Много се радвам.

Станимира каза...

Прекрасна е! Розово лаленце. Едно в повече, отколкото във вазата. Бъдете здрави и бързо възстановяване! :)

dada каза...

на Цецо прилича май :-))...
безброй: мрънкания за прически, унищожени гримове, заграбени дрехи и подвити токове ти пожелавам!!!

Nezzo каза...

Не знам какво друго да ти пратя, освен усмивка. :)

Анонимен каза...

"...сънува още световете, от които е дошла"

Само майката може да има такава силна интуиция :)))

Целувки

http://www.youtube.com/watch?v=N6oQgshUwDw

Помниш ли? Колко свежест и надежда имаше във въздуха... Дано нашите деца живеят в по-добър свят :)))

Ясмина каза...

благодаря за хубавите пожелания на всички!!! :)))

днес се прибрахме вкъщи, имам чувтството, че няма да имам секунда свободно време, голяма лудница е тук :) цялата къща като една делегация върви след мен и беба и заявките за гушкане вече са за месец напред :)))

Ясмина каза...

..a колко много неща за четене сте оставили докато ме нямашееее.... много обичам така :))))))))))

rossichka каза...

Здравей, Ясминка! Много се смях като си представих как всички се суетят около вас двете и искат да докоснат, погалят и гушнат Яна! Ех, ние съвсем не можем да се вредим от разстояние,но пък й изпращаме блог-целувки! Пу за мен!!! хххххххххх
Всичко е толкова вълнуващо... Кради си минутки за сън, щом имаш отмяна наоколо. Още веднъж - честито!:)

Ясмина каза...

Роси, то наистина си е голям смях, представи си накрая на опашката и Макси - кучето :))))))) добро утро от мен, а на вас - хубава съботна вечер :))))

rossichka каза...

А при нас беше Микси - любимото ни куче, верен страж на Матей от първия миг, когато се върнахме от болницата. Илия го няма в момента да ти пише-опише!:) Хубав и светъл ден!

bay Ilia каза...

така-а-а... виж росичка как ме мята в темата от воле... кучето микси отдавна го няма, бърша сълза, ще ти разправяме някога за него на живо, дай бог, сега е важно друго-о-о-о!
ох, че прелест е тази Яна! цунки-цунки! затиснат от ежедневности само безмълвно възхита и любов ви излъчвах, чак сега намирам време да напиша: здрави бъдете и благословени - ти - усмихнатата мама и детето ново - Яна! поглъщай тези уникални мигове и ги превръщай в любов - ох, ти най-най-добре си знаеш как! а ние като една комплексна виртуална Мери Попинс се усмихваме мъдростно и ви оби-и-и-ичаме!

Яна каза...

ООоо, "кепасна" е Яна, както би казала Михаела :))) Прекрасна, демек. Свети! Такава е изписана и вече гледа умно. Как да е ти се иска нонстоп да я гушкаш :)))

Пожелажаме ви всички кепасности на света, за цялото време напред!

Анонимен каза...

Прелестна е. Толкова мъничка, а с такъв човешки вид! Какъв ли път й предстои в този свят :). Жива и здрава да е, и ти, и другите..

Антония

Aquawoman каза...

Ангелче :-)
Ясмина, голяма е красавица! Да ви е жива и здрава, щастлива и само да ви радва!

Violka-Antevasin каза...

За новороденко си е наистина красавица :)
Само добри пожелания за рожбата Ясмина. Да има светъл и чист живот, да расте с много обич и в здраве, с очи кристални и търсещи. Феите орисници да я пазят от злата такава и да я целунат по челцето за късмет. Всичко, най-най-хубаво от мен! :) Пазете се, грижете се една за друга :)

Ясмина каза...

благодаря ви, мили ми :)