четвъртък, 3 юни 2010 г.

Между колите

на San Francisco - парченце от неговата душа :)



минали Калифорнийски животи разлиствам с носталгия. скоро потегляме пак. Ясен няма търпение, Явор в момента сънува игри :)




.............


:)

6 коментара:

rossichka каза...

О-о!... Дните не ти ли изглеждат неестествено дълги? Как издържаш?:0 Хубаво е да ти предстои нещо вълнуващо през лятото!

Ясмина каза...

смяната на обстановката винаги е зареждаща :) а се надявам и нови интересни места да открия, заедно с цялата тумба приятели, които вече ме очакват там :)))

Рос каза...

Първата снимка ме подсети как тук глобиха една дама, която си беше направила подобна градинка пред магазина. Усвоявала незаконно тротоарното пространство щото...

Ясмина каза...

наистина ли? ...това с глобата може да го направи само някоя дребна душица, надявам се никога да не срещна подобна гнусна твар...

Maria Pepeldjiyska каза...

....и пак завиждам, но май повече за пътуването, като такова, за вълнението преди това, а..не толкова заради самия Сан Франциско !
Палава и еуфорична ваканция ти желая!

Ясмина каза...

ако щях да ходя пак в Сан Франциско, и аз щях да си завиждам - този град ми е сред най-любимите, добре, че е в Калифорния, та успях да му се насладя преди време. сега ще пътувам за Ориндж Каунти и се надявам да са ми измислили пак хубави дестинации за всички уикенди - има много какво да се види наоколо :) иначе самото близо 20-часово пътуване ако можех да го прескоча и направо да се събудя там - най-добре щеше да е.:) благодаря за пожеланията, Пепеляш, и на теб хубаво лято заплювам, и да пускаш снимки :))))))